Zamieszczone przez alfee
Odzyskiwanie danych z karty pamięci
Zwiń
X
-
Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
-
-
JA co prawda kartę mam Olympusa, ale używam pamięci Kingstona w kompach i pendrivów i jak narazie sprawują się bardzo dobrze. Ale może rzeczywiście karty pamięci mają gorszej jakości. W każdym razie najważniejsze, że sobie poradziłeś.Alfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hugojugoprogramik daja do odzyskania danych
Zamieszczone przez pafto daj znać wodzu jeszcze co pomogło - może to pomóc potomnymByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZiomalZamieszczone przez alfeeZiomal, Coś Ty?? Kingston to akurat jedna z lepszych firm.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZiomalKingstony ale są bardzo wolne mimo że to te szybsze
Daj znac jak udalo Ci sie rozwiazac problem ... inni beda madrzejsi.OCP Rules
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Ziomalkupiłem teraz SanDisc a ludzie mi odradzają kingstona przynajmniej najwięcej z nimi jest problemów jak coś się stanie, owszem ja mam jeszcze 5 kart i to Kingstony ale są bardzo wolne mimo że to te szybsze.
Natomiast znajomy miał sandisca i mu znikały dane (mapy TT) choć ewidentnie była to wina karty która została oddana na gwarancji.
Zamieszczone przez hugojugo2GB karty wyciagnelo mi 3 GB fotek.więc takie rzeczy można wieloma programami zrobić.
ps. Hexen Na aparace nie rozpoznasz ale podłącz do komputera przez czytnik i na jednej masz zgryanie 120kb/s a na drugiej 4mb/s więc rozpoznać która jest szybsza się da (liczby przypadkowe)O ortografie dba FF.
Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Thundips. Hexen Na aparace nie rozpoznasz ale podłącz do komputera przez czytnik i na jednej masz zgryanie 120kb/s a na drugiej 4mb/s więc rozpoznać która jest szybsza się da (liczby przypadkowe)
Ale nie wpadajmy w szczegoly.
Dzieki za wszelkie informacje.OCP Rules
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez HexenZiomal... Szczerze Cie podziwiam ze potrafisz rozpoznac roznice w szybkosci dzialania kart. Ja robiac zdjecia i uzywajac roznago rodzaju kart nie jestem w stanie tego dostrzec. Ale coz .... widac jeszcze za malo sie tym zajmuje.
Może to przypadek że akurat padło akurat na Kingstona ale nie chcę ryzykować.
Co do programu w ciągu kilku dni napiszę co to jest.Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez HexenRozumiem ze przypadkowe... ale czy porownujac karty roznych firm o tej samej przedkosci mozna dostrzec roznice? Bo przeciez nie bedziemy porownywali kart o roznych predkosciach nominalnych. Ja szczerze mowiac nie do konca w to wierze.
Ale nie wpadajmy w szczegoly
Więc jaka jest średnia innych kart (znaczy innych firm) ciężko powiedzieć może być różnie. Ja z powodów niewykorzystywania większych prędkości kart (aparat zapisuje mało (znaczy prędkość wystarczająca (zresztą mam tam najwolniejsze karty)) więc nie potrzebne PDA też ma ograniczoną prędkość więc też różnicy prędkości nie czuć (choć tu nie wiedzieć czemu TT (tom tom) o dziwo reaguje na prędkość karty choć zależało to od producenta karty - znajomemu na sandisku TT wgrywało się dłużej niż mi na kingstonie (ten sam TT tyle że ja miałem pirata a on oryginalną ale mapy mieliśmy te same ale może formatowanie było inne (pda ten sam) a to on miał ponoć szybszą kartę - w komputerze faktycznie chodziła szybciej)) więc jedynie czas zgrywania z pendirva jest znaczący ale tu akurat mam najszybsza kartę.
ps. Sandisk też ma wieczną gwarancję ??O ortografie dba FF.
Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-
Komentarz